Tömegbaleset az M5-ösön: három halott, 33 sérült

baleset
2013 augusztus 30., 04:28
photo_camera MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Több autó karambolozott, egy kamion és egy kisbusz árokba borult az M5-ös autópályán Ócsa és Gyál között. A balesetben hárman életüket vesztették és legalább 33-an megsebesültek.

A mentők tájékoztatása szerint 4 gyerek is megsérült. 18 sérült állapota súlyos. A 17 autóval és két helikopterrel a helyszínre érkezett mentők 29 embert szállítottak kórházba.

A baleset péntek hajnali negyed hatkor történt a Budapest felé vezető oldalon a 24. és 25. kilométer között. Több személygépkocsi is érintett a balesetben.

A rendőrség teljes szélességben lezárta az autópálya fővárosba vezető oldalát. A forgalmat az ócsai lehajtónál terelik le a pályáról, de tanácsuk szerint már Szegednél érdemes kerülőútvonalat választani a kialakult torlódás miatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.