Házhoz ment a pofonért a Fidesz láncos kutyulija

Média
2013 augusztus 01., 12:46

Huth Gergely, a Magyar Hírlap egykori újságírójáról még a 444 írta meg májusban, hogy több millió forintot kapott a Fidesz parlamenti frakciójától. Ezt követően kicsit összecsaptak a hullámok a feje felett, mert a HVG megírta, hogy havi 1 millió forintot nyal fel egy olyan Fidesz-közeli honlap szerkesztőségéért, amit két MTI-előfizetéses tengerimalac is ki tudna hozni ennek a töredékéből.

Huth erre képes volt személyiségi jogainak megsértése miatt beperelni a HVG-t, ám akciója nagyon gyorsan visszaütött. Egyrészt a bíróság visszadobta a keresetet, és ráadásul gyakorlatilag a HVG kezébe adta azt a szerződést, amely Huth cége és a Polgár Portál nevű honlap üzemeltetője kötöttek egymással. És amiből egészen világosan kiderül, hogy Huth nemcsak nagyon sok pénzt veszt fel nagyon kevés munkáért, hanem azt sem teljesíti, amiben a szerződésben kötelezettséget vállal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.