Elküldték az indexeseket Szárszóról

POLITIKA
2013 június 23., 13:27

És akkor megvan a találkozó botránya is.

Német Tamás és Panyi Szabolcs már tegnap óta lent voltak, és írtak egy tudósítást, ami több szempontból is kiverte a biztosítékot a házigazdánál, de főleg azért, mert lefotózták a vécét "Teddy és Mimi vécéje" felirattal.

Farkasházy előbb a színpadon olvasott fel a cikkből, azzal a komenttel, hogy a stílus maga az ember. Majd később, amikor összetalálkozott az éppen ebédelő Panyival, kérdőre vonta, hogy ez minek kellett. Farkasházy azt mondta, őt gyalázhatják, de a felséget ne keverjék bele, és ez ízléstelen volt. Panyi azt mondta, szerinte az volt ízléstelen, amikor tegnap Horn Gyulával viccelődtek az egyik műsorban, és nem bántották a feleségét. Farkasházy az újságíró ebédjét is elvette, majd felszólította őket, hogy távozzanak.

Az Indexen átírták a feliratot arra, hogy "Teddy vécéje".

Amennyire tudjuk, ez volt az első eset, hogy újságírókat elküldtek Szárszóról. Leszámítva, hogy az Echo és a Hír tévéseket például eleve nem engedték be.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.