Az anyjuk picsájával verekedjenek a drágalátos BKV kalauzok, sofőrök

POLITIKA
2013 június 19., 11:18

Deutsch Tamás, fideszes EP képviselő a facebookon elemez.

A Terhes Nő (az angol beteg) feljelenti az őt pofon vágó BKV villamosvezetőt.

Helyes, nagyon helyes! Az anyjuk picsájával verekedjenek a drágalátos BKV kalauzok, sofőrök.

De könyörgöm, az össze-vissza beszélő ("Belátom, hogy ostobaság volt anélkül átkelni a zebrán, hogy balra néztem volna, de 30 évig éltem Nagy-Britanniában, így reflexből a jobbról érkező forgalmat vártam." - azt hiszem, a hasát fogná a röhögéstől egy londoni rendőr, ha ezzel a bullshit dumával jönne valaki, ha egy busz elé lép) és tekintgető kismamával szemben is induljon már közlekedési szabálysértési eljárás. A tündi-bündi oktondi pocok maga is elismeri, hogy pirosban lépett a villamos elé, veszélyeztetve a maga, a magzata és a villamos utasainak testi épségét.

Hisz 30 évet élt Nagy-Britanniában, tudja, mindennek következménye van...

Előzmények erre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.