A pulija miatt jött Zuckerberg Magyarországra

cukiság
2013 június 03., 05:41
comments 1

10088_473200716095050_1068517417_n

Amikor kiderült, hogy múlt héten Budapesten járt Mark Zuckerberg, mindenki azt találgatta, hogy miért jöhetett. Volt, aki azt mondta, hogy Orbán VIktorral találkozik, volt, aki szerint a Prezit akarta felvásárolni, de még a Bitcoinról is beszéltek. Bede Márton mondjuk arra tippelt, hogy azért jön, mert magyar kiskutyája van.

photo_camera facebook.com

Olvasónk küldte be a képet, amiről kiderül, hogy Mark Zuckerberg Magyarországon meglátogatott egy pulitenyésztőt. A Facebook-alapító a kisújszállási Ludas Matyi Puli tenyészethez ment el. Horváth Bence felhívta Ferenc Antalt, a tenyészet tulajdonosát, aki azt mondta, hogy a pár nem csak beugrott, hanem az utat hosszan egyeztették. Zuckerberg kutyája egyébként nem innen, hanem egy amerikai tenyésztőtől van. Ferenc szerint a pár beleszeretett a magyar pásztorkutyákba, most épp a komondorok érdeklik őket.

Egy egész estét voltak a pulitenyésztőnél, akinek Amerikában élő tenyésztőktől kapták meg a telefonszámát. Ferenc nem mondhatta el, melyik este jártak ott, de egész este ott voltak náluk, és magyaros vendéglátással fogadták őket. Zuckerberg most nem akart kutyát vásárolni, csak érdeklődött a magyar kutyák természetéről.

Zuckerberg pulijának, Beastnek saját Facebook-oldala is van (mondjuk pont neki ne lenne). A kutya 2011 január 10-én született, Azóta a párral él.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.