Femen: Nyugodj a pokolban!

Tbg
politika
2013 május 22., 15:11
photo_camera (Fotó: Femen.org)

Alig egy nappal azután, hogy egy 78 éves francia szélsőjobboldali politikus fejen lőtte magát a párizsi Notre Dame-ban, amiért az országban legálissá vált az egyneműek házassága, a félmeztelen, provokatív akcióikról elhíresült Femen egyik aktivistája félmeztelenkedett ugyanott. A Marguarite nevű francia aktivista "Nyugodj a pokolban, fasizmus" felirattal meztelen felsőtestén pózolt a francia katedrálisban, szájához pedig egy pisztolyt tartott. A biztonsági őrök kivezették, a rendőrség előállította. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.