Portik Tamás pénzzel és karórával fizetett le híres újságírókat?

bűnügy
2013 május 16., 09:42

Bőkezűen támogatott újságírókról ma éppen eleget írunk, de egyik frakció sem volt olyan stílusos, mint Portik Tamás, legalábbis ha hiszünk Radnai László vallomásának, melynek részletei a hvg.hu-n olvashatóak.

Radnai szerint Portik azért ajándékozta ezeket egy tévés műsorvezetőnek és egy napilap munkatársának, hogy próbálják őt jó színben feltüntetni.

Előbbinek Portik másfélmillió forintos Patek Philippe órával köszönte meg, hogy nem közölt róla negatív cikkeket. A karórát maga Radnai vásárolta meg és adta át Portik egyik embere jelenlétében a televíziós újságírónak. „Személyesen mondtam el neki, hogy mit üzent Portik Tomi. Az volt az üzenet, hogy köszöni, hogy korrekten viselkedett vele szemben és reméli, hogy ezután is az lesz, ezért kéri, hogy fogadja el ezt a csekély ajándékot.”

Az újságíró viszont sokáig nem örülhetett, mert néhány év múlva a margitszigeti Thermal Szálló uszodájának a szekrényéből ellopták az órát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.