Kiadták Navracsicsra a kilövési engedélyt?

POLITIKA
2013 május 16., 03:55

Amatőr hobbi-hálószoba kremlinológusként úgy tűnik, a Fidesz megelégelte, hogy Navracsics Tibor néha különvéleményt fogalmaz meg különféle ügyekben. A Fidesz-frakció nevében adott ki közleményt Varga István képviselő, ami szerint azonnali magyarázatot várnak a minisztertől arra, miért engedett szabadon a bíróság gyilkosokat. A Fidesz-frakció pedig általában sok mindent szokott csinálni miniszterekkel, de AZONNALI MAGYARÁZATOT ritkán vár tőlük.

Ma reggel pedig már a köztévében kérdezték Varga Istvánt ugyanerről.

Mondjuk a saját elméletemet gyengíti, hogy teljesen felesleges befenyíteni Navracsicsot, önmagától is visszavonta eddig legfeljebb két napon belül minden kicsit is kritikus nyilatkozatát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.